Bemutatkozás

Sárvári Kálmán cukrászmester, 1927-ben önállósította magát Egerben, jelenlegi helyén 1928-tól üzemel. Műhelye modern gépekkel van felszerelve, két segédet és két tanoncot foglalkoztat. Gyermekei is kitanulták az "apáról-fiúra" szálló mesterséget. A régi ízek és receptúrák megtartásával Sárvári Cukrászda már négy generáció óta közkedvelt vendéglátóhelye mind az egrieknek, mind a városba látogató turistáknak. Legfőbb jellegzetessége a kizárólag természetes eljárással készült fagylalt. A házias sütemények, torták is őrzik a hagyományt, színvonalat. A szakmai megmérettetéseken, versenyeken elért eredmények, díjak is bizonyítják az utódok szakmai elhivatottságát, az "örökölt" mesterség tiszteletét. 

A sárvári fagylalt: saját hagyományos receptjeink alapján készült főzött fagylaltok, amelyek ma is tejből, tojásból és vajból készülnek. Gyümölcsös fagylaltjaink az idénynek megfelelően friss gyümölcsökből készülnek. A klasszikus vanília, csokoládé, gesztenye, rumos dió, puncs mellett a díjnyertes gyümölcsrizs és karamell, áfonya, eper, málna, citrom a kedvenc. Választékunk közel 60 féle fagylalt, különböző variációkban.