PI-VÍZ AZ ARANYOLDALAKBAN

26 céget talál pi-víz kifejezéssel kapcsolatosan az Arany Oldalakban

$$

Atád-Aqua Pi víz

A tiszta víz nagy kincs. A minőséget pedig egy kiváló szolgáltatással kapcsoljuk össze, azaz házhoz szállítjuk az egészséges Pi vizet. Vásárlóinknak így tehát nem kell bajlódni a súlyos kilók cipelésével.

$$

Atád-Aqua Pi víz

BEMUTATKOZÁS Lukács Andrea vagyok, az Atád-Aqua Kft. tulajdonosa és ügyvezetője.Az egészséges életmód, a tudatos táplálkozás, a rendszeres mozgás, a szeretet, a stressz mentes élet …. ezek a szavak azok, amelyekre az emberek ösztönszerűen egy szóval a boldogságot emlegetik.Azt hiszem, hogy a boldogság megszerzésének titka nem más, mint gyakorlatszerűen felismerni a mindennapok örömeit a legkisebbeket is. Csiszolgatni az érzékünket, amellyel észrevesszük a jót az apró történésekben. Bármit hoz utunkba a Sors, csak is akkor érezhetjük át a boldogságot, ha készen állunk rá.Amikor 6 évvel ezelőtt egészségügyi dolgozóként a víz fontosságával kezdtem foglalkozni, rádöbbentem, hogy a finom víz a boldogság egyik fontos eleme. Egy igazán sikeres vállalkozónak ismernie kell a Természetet, ha használni akarja annak adományait a víz szeretetét.És ismernie kell az emberek természetét, hogy kiszolgálhassa Ügyfeleit. Míg megszerzi ezt a tudást, rengeteg örömteli pillanat várja, rengeteg új élmény. De csak akkor, ha tudatosan keresi a boldogság apró alkotóelemeit a víz tudományában.A tiszta víz nagy kincs. A minőséget pedig egy kiváló szolgáltatással kapcsoltuk össze, azaz házhoz szállítjuk az egészséges Pi vizet. Vásárlóinknak ezért nem kell bajlódni a súlyos kilók cipekedésével.Nagyon fontos számunkra, hogy amit csinálunk, azt maximális hittel és meggyőződéssel tegyük. Jó érzés tudni, hogy fogyasztói bázisunk egyre több pozitív visszajelzéssel lát el minket.Remélem Önt és kedves családját is hamarosan elégedett vásárlóink között köszönthetjük. ’A tiszta víz pont ebben oly nagy. Megtanít boldognak lenni néhány pillanatra.   Igyon az egészségéért!

 • 7500 Nagyatád Kolozsvári u. 27. Megnézem
 • +36 (20) 2783363Megnézem
  +36 (20) 2783363
 • nagyatad@atadaqua.huMegnézem
 • http://atadaqua.hu/
$$

Tóti Aqua Kft Szikvíz Ásványvíz Pi-víz

A Tóti Aqua Kft. több generációs vállalkozás, amely már több, mint 40 éve működik. Fejlesztések során bukkantak az értékes kiváló összetételű ásványvízre. A palackok mosásához felhasznált víz gazdaságosabbá tétele miatt kutat fúrattunk az udvarunkban. Meg is lett a víz, ahogyan szerettük volna és a protokollt követve, elküldtük a mintát, hogy bevizsgálják. Hamarosan érkezett a jó hír: Az udvarunkban fúrt kút vize ásványvíz! Eredetileg csak technológiai fejlesztésnek szántuk a kutat, aztán mikor megtudtuk, hogy abból ásványvíz folyik, úgy döntöttünk, ezt mindenkinek meg kell kóstolnia. A mai napig is ebből a vízből töltjük a palackjainkat. A szódás ballonokat és az ásványvizet autóink házhoz szállítják, így a lakosságnak még csak fáradniuk sem kell a ballonok cseréjével. Cégünk palettáján található még: szörp több ízben, valamint háztartási PB palackok cseréje, ipari gázok - házhoz szállítással is. Újdonság. Egy új terméket vezettünk be, a vízadagoló gépet és a hozzátartozó 19 literes ásványvizes ballont. Ideális megoldás irodákban, közintézményekben, javító műhelyek váróiban, a tiszta és friss víz kínálására, ügyfelek és munkatársak felfrissülésére. KÖRNYEZETBARÁT, mert visszaváltható!

 • 8693 Lengyeltóti Rákóczi utca 16. Megnézem
 • +36 (30) 3471111Megnézem
  +36 (30) 3471111
 • info@totiaqua.huMegnézem
 • http://www.totiaqua.hu
Pí Centrum
$$

Pí Centrum

Pí víz

 • 8000 Székesfehérvár Oskola u. 11. Megnézem
 • +36 (70) 9496144Megnézem
  +36 (70) 9496144
 • marbetti04@gmail.comMegnézem

Hirdetés

$$

Tudatos Egészség Centrum és Vitamin Patika

Okfeltáró biorezonanciás állapotfelmérések és terápiák: góckutatás, baktériumok, vírusok, gombák, paraziták, nehézfémek kivezetése. Allergia, emésztési zavarok, ekcéma, psoriázis, akne, migrén, fejfájás kezelése. Candida kezelése. Irányított és ellenőrzött méregtelenítés. Fogyókúra személyre szabva:laborok, étrend. Hormonegyensúly terápia: : meddőség, klimax, potenciazavar, libidó csökkenés, mióma, PCOS, endometriózis. Természet Patika: vitaminok, étrendkiegészítők, gyógynövények ingyenes bemérése, melyik a leghatékonyabb a betegnek. Friss Pí-víz, radiesztézia, földsugárzás és elektroszmog mérése és árnyékolása. Glutén és tejmentes diéta. Paleo diéta.Táplálkozás beállítás laborok alapján. Immunotic immunkezelés és onkoterápia. Zapper méregtelenítés. IBR-System kezelése az immunrendszer hangolása. Székely Ibolya: Végzettségem szerint tanári és kereskedelmi diplomáim vannak, de 15 éve a nap 24 órájában) az egészség, a gyógyítás a munkám és a hobbim is. 10 éve főállásban természetgyógyászként dolgozom. Már az elején kiderült, hogy a gyógyításnak az a része érdekel, ami az oknyomozó, az elemző, aprólékos testi tünetek feltérképezésével foglalkozik és ehhez kapcsolja a személyre szóló helyreállító terápiákat, programokat. Ezen a területen igyekeztem a lehető legtöbbet tanulni, tapasztalni. (reflexológia, mikrobiológia, hormonterápia, parazitológia, akupresszúra, biorezonanciás állapotfelmérés, Joalis méregtelenítő terápia,táplálkozás-tudomány, sötétlátóteres vércseppanalízis).

 • 9024 Győr Mécs L. utca 24. Megnézem
 • +36 (96) 411075Megnézem
  +36 (96) 411075
 • info@tudatosegeszseg.huMegnézem
 • https://www.facebook.com/tudatosegeszseggyor/
$$

Tudatos Egészség Centrum és Vitamin Patika

Okfeltáró biorezonanciás állapotfelmérések és terápiák: góckutatás,baktérium, vírusok, gombák, paraziták, nehézfémek kivezetése.Allergia,emésztési zavarok, ekcéma, psoriázis, akne, migrén, fejfájás kezelése. Candida kezelése. Székely Ibolya: Végzettségem szerint tanári és kereskedelmi diplomáim vannak, . Irányított és ellenörzött méregtelenítés. Fogyókúra személyre szabva: laborok, étrend. Hormonegyensúly terápia: meddőség, klimax, potenciazavar, libidó csökkenés, mióma, PCOS, endometriózis. Természet Patika: vitaminok étrendkiegészítők, gyógynövények ingyenes bemérése, melyik a leghatékonyabb a betegnek. Friss Pí-víz, radiesztézia, földsugárzás és elektroszmog mérése és árnyékolása. Glutén és tejmentes diéta. Paleo diéta.Táplálkozás beállítás laborok alapján. Immunotic immunkezelés és onkoterápia. Zapper méregtelenítés.IBR-System kezelése az immunrendszer hangolása. de 15 éve a nap 24 órájában) az egészség, a gyógyítás a munkám és a hobbim is . 10 éve főállásban természetgyógyászként dolgozom. Már az elején kiderült, hogy a gyógyításnak az a része érdekel, ami az oknyomozó, az elemző, aprólékos testi tünetek feltérképezésével foglalkozik és ehhez kapcsolja a személyre szóló helyreállító terápiákat, programokat.Ezen a területen igyekeztem a lehető legtöbbet tanulni, tapasztalni. (reflexológia, mikrobiológia, hormonterápia, parazitológia, akupresszúra, biorezonanciás állapotfelmérés, Joalis méregtelenítő terápia, táplálkozás-tudomány , sötétlátóteres vércseppanalízis)

 • 9024 Győr Mécs L. utca 24. Megnézem
 • +36 (96) 411075Megnézem
  +36 (96) 411075
 • info@tudatosegeszseg.huMegnézem
 • https://www.facebook.com/tudatosegeszseggyor/
$$

Rózsás Biobolt

biobolt

 • 8600 Siófok Fő utca 47-53. Megnézem
 • +36 (84) 316281Megnézem
  +36 (84) 316281
 • https://www.facebook.com/rozsasbiobolt
Natura Bolt
$$

Natura Bolt

A Natura Boltban megtalálhatók a reform táplálkozás alapanyagai, a lisztérzékeny termékek, fűszerek széles választéka, különböző vizek (Pi, Kaqun, Füredi lúgos víz), bio zöldség- és gyümölcslevek, mézes szörpök, különböző édesítőszerek (xilit, nyírfacukor, stevia...), gyógynövények, gyógytermékek, Henna Plus hajfestékek, bio kozmetikumok. Előzetes bejelentés esetén dietetikai szaktanácsadással is foglalkozunk.

 • 8900 Zalaegerszeg Damjanich utca 8. Megnézem
 • +36 (92) 347126Megnézem
  +36 (92) 347126
 • ederkata@me.comMegnézem
 • http://naturabolt.aranyoldalak.hu
$$

Atád-Aqua Pi víz

Hirdetés

$$

PI-VÍZ

A PI-víz többszörösen tisztított, energetizált víz. Ha igazán utóíz nélküli egészséges vizet kívánsz fogyasztani, akkor ezt ajánljuk. Amennyiben az elsavasodott szervezeteden szeretnél segíteni a lúgos vizet ajánljuk.

 • 6500 Baja Vajk utca 9 Megnézem
 • +36 (79) 422696Megnézem
  +36 (79) 422696
 • hunyi4@citromail.huMegnézem
$$

Harmóniaház Gyógynövény

 • 8200 Veszprém Szeglethy utca 1. Megnézem
 • +36 (20) 9171602Megnézem
  +36 (20) 9171602
 • harmoniahaz.gyogynoveny@freemail.huMegnézem
 • http://www.harmoniahazgyogynoveny.hu
Vízöntő Reform Bolt és Pi Víz Centrum
$$

Vízöntő Reform Bolt és Pi Víz Centrum

 • 7400 Kaposvár Fő utca Megnézem
 • +36 (82) 410077Megnézem
  +36 (82) 410077
Pi Víz-Centrum Ipari Kereskedelmi és Szolgáltató Kft.
$$

Pi Víz-Centrum Ipari Kereskedelmi és Szolgáltató Kft.

Üdítőital gyártása - A telefonszámot csak az előfizető engedélye alapján tehetjük közzé

 • 2921 Komárom Petőfi Sándor út 143. Megnézem
 • +36 (20) 9516143Megnézem
  +36 (20) 9516143
$$

Rózsás biobolt

Ez a kedvenc boltom - közölte egy vásárlónk nem rég. 17 év kellett ehhez a mondathoz, és nagyon sok munka. A Rózsás biobolt 1994-ben kezdte forgalmazni a PI - vizet Magyarországon harmadikként. Mára már több mint 1000 termékkel igyekszünk hozzájárulni az emberek egészségéhez. Megoldást kínálunk a betegségek megelőzésére, gyógyszeres kezelések kiegészítésére, alternatív gyógymódokra, mellékhatás nélkül. Kínálatunkban megtalálhatók különböző jótékony hatású étrend-kiegészítők mint például a zöldkagyló az ízületekre és a porcra, a Salvus víz a gyomorsavra, a lúgosított víz a savas szervezetre , a mákmagolaj a csontritkulásra, a nyírfacukor a cukorbetegek és fogyókúrázók számára és sorolhatnánk. Számos reform termék is várja az egészséges életmód követőit, a vegetáriánus felvágottaktól a liszteken keresztül a gyógyteákig. Ez év májusától új termékek forgalmazásával szeretnénk megoldást kínálni a lisztérzékenyek táplálkozására. Boltunk a Mester Család friss és fagyasztott gluténmentes termékeivel bővült. Többek közt nagyon finom friss pékáruk: kenyerek, zsemlék, sütemények, torták és fagyasztott termékek: rétesek, piték, csigák, pogácsák pizzák, tehetik változatossá a lisztérzékenyek étrendjét. A készlet állandóan bővül, a fagyasztott termékekből azonnal míg egyes friss pékárukat rendeléssel tudunk biztosítani. Éttermek és szállodák érdeklődését is várjuk.

 • 8600 Siófok Koch Róbert utca 14/A Megnézem
 • +36 (84) 316281Megnézem
  +36 (84) 316281
 • http://www.rozsasbiobolt.hu

Hirdetés

Pi-Víz Központ Biobolt
$$

Pi-Víz Központ Biobolt

Gyógyhatású készítmények szaküzlete - A telefonszámot csak az előfizető engedélye alapján tehetjük közzé

 • 1032 Budapest Szolo utca 88 Megnézem
Zuglói Pi-Víz Bió Kuckó
$$

Zuglói Pi-Víz Bió Kuckó

Gyógyhatású készítmények szaküzlete - A telefonszámot csak az előfizető engedélye alapján tehetjük közzé

 • 1148 Budapest Vezér utca 140-146 Megnézem
Reform Vegyesbolt Pi-Víz
$$

Reform Vegyesbolt Pi-Víz

Élelmiszer jellegű vegyes üzlet - A telefonszámot csak az előfizető engedélye alapján tehetjük közzé

 • 7800 Siklós Felszabadulás utca 43/A Megnézem
Pi-Víz Centrum
$$

Pi-Víz Centrum

Élelmiszer jellegű vegyes üzlet - A telefonszámot csak az előfizető engedélye alapján tehetjük közzé

 • 8900 Zalaegerszeg Dózsa György utca 52/E Megnézem
Going Pi-Víz Centrum
$$

Going Pi-Víz Centrum

Egyéb, nem kiemelt élelmiszert forgalmazó üzlet - A telefonszámot csak az előfizető engedélye alapján tehetjük közzé

 • 5100 Jászberény Kossuth Lajos utca 10-12 Megnézem

Hirdetés

Pi-Víz
$$

Pi-Víz

Egyéb, nem kiemelt élelmiszert forgalmazó üzlet - A telefonszámot csak az előfizető engedélye alapján tehetjük közzé

 • 5931 Nagyszénás Dobó István utca 7 Megnézem