ORVOSOK ÁLLATORVOSOK PEST MEGYE

350 céget talál állatorvosok kifejezéssel kapcsolatosan Pest megye

$$

Nagykovácsi Állatorvosi Rendelő

NAGYKOVÁCSI ÁLLATORVOSI RENDELŐ Csapatunk lelkiismeretes és elhivatott tagjai azt a célt tűzték ki, hogy szeretett kedvenceiknek professzionális ellátást nyújtsanak, megfizethető áron. A környéken megszokottnál jóval magasabb diagnosztikai háttérrel rendelkezünk (hasi ultrahang, szívultrahang, röntgen berendezés, ekg, defibrillátor-monitor, doppler vérnyomásmérő, video otoscop), melyet pácienseink érdekében tartunk fent. Ezek az eszközök nélkülözhetetlenek a pontos diagnózis felállításához és a megfelelő, magas szintű kezeléshez. Műtőnk korszerű altatógéppel, multifunkciós monitorral van felszerelve.Kérjük lapozza át honlapunkat és tekintse meg exkluzív szolgáltatásainkat! Forduljon hozzák bizalommal, hiszen mi azért tevékenykedünk, hogy négylábú családtagjaik egészségét megőrizzük.Szeretettel várjuk Önöket és kedvenceiket családias hangulatú rendelőnkben! Hétvégén is teljes körű ellátás biztosított!. Rendelési idő: Hétfő: 10-12 és 16-19 Kedd: 10-12 és 16-20 Szerda: 10-12 és 16-19 Csütörtök: 10-12 és 16-20 Péntek: 10-12 és 16-19 Szombat: 10-12   Sürgősségi betegellátás, védőoltások, vakcinázások, parazitaellenes kezelések Mikrochip beültetés, állatútlevél kiállítás, utazással kapcsolatos ügyintézés Belgyógyászati vizsgálat és ellátás, kardiológiai szakrendelés (EKG, szívultrahang), hasi ultrahang vizsgálat. Laboratóriumi vizsgálatok: vérvizsgálat, vizeletvizsgálat, bőrgyógyászati vizsgálatok. Sebészeti és szülészeti ellátás: ivartalanítás, sérvműtétek, császármetszés, daganat eltávolítás, gyomorcsavarodás, szemészeti beavatkozások, ultrahangos vemhességvizsgálat. Akupunktúrás kezelés akupunktúrás szakállatorvos által. Ultrahangos fogkőeltávolítás. Házi állatorvosi ellátás.

 • 2094 Nagykovácsi Kolozsvár tér 1 Megnézem
 • +36 (20) 2966226Megnézem
  +36 (20) 2966226
 • info@nagykovacsiallatorvos.huMegnézem
 • http://www.nagykovacsiallatorvos.hu
$$

Állatorvosi Rendelő SZIMBA

A rendelőt 1989-ben nyitottam meg. A szakmai utam elég széles skálát ölel fel. 1966-ban szereztem diplomát az Állatorvos Tudományi Egyetemen. Ezután öt éven keresztül a Szülészeti és Szaporodásbiológiai Klinikán dolgoztam. További pályám során 15 éven keresztül a Gödöllői Állatkórházban és 15 évig a Fővárosi Állat- és Növénykertben voltam állatorvos. Hét évet trópusi országokban dolgoztam kutató, illetve szaktanácsadói poszton. Ezen munkahelyek eredményeképpn a gyíktól az elefántig igen sokféle állattal volt módomban foglalkozni. A vadállatok közül a nagymacskák a kedvenceim. A mindennapos gyakorlatban a kutya és a macska a leggyakoribb a betegeim között. Több mint két éves tanzán kiküldetésemet idézi a rendelő neve. Szimba szuahéliül oroszlánt jelent. Ehhez jön még a tényleges névadó, a Szimba nevű oroszlán, akinek a koponyája a rendelőmben látható.A "hagyományos" orvoslás mellett az alternatív módszereket is szívesen alkalmazom. Dr. Mezősi László Nyitva: H-P: 10-12, 17-19

 • 1165 Budapest Diósy Lajos utca 43. Megnézem
 • +36 (70) 7791943Megnézem
  +36 (70) 7791943
 • mezosilaszlo@freestart.huMegnézem
 • http://www.szimbavet.hu
$$

Óhegyi Állatorvosi Rendelő

Az Óhegyi Állatorvosi Rendelőt Dr. Rétfalvi Tamás és Dr. Szalai Tamás, állatorvosok, 1991. augusztus 12-én nyitották meg a X. kerületi Csombor utcában. Néhány éve kezdődött el a magán állatorvosi tevékenység engedélyezése, így ebben az időszakban kezdtek magánrendelők nyílni szerte a fővárosban. 1992-ben költöztünk át, a kerületen belül a Vörösdinka utcába, ahol sokkal kényelmesebb, kultúráltabb körülményeket tudtunk biztosítani. 2007. óta rendelőnkben dolgozik Dr. Tóbiás Tímea kollégánk is, aki elsősorban az allergológia, bőrgyógyászat és szülészet szakterületére szakosodott. A fő tevékenységi körünk a kedvtelésből tartott állatok teljes skáláját felöleli, bár a betegforgalmunk nagy részét természetesen a kutya és macska pácienseink teszik ki. Ma már elmondhatjuk, hogy egyre több egzotikus állatot hoznak hozzánk tulajdonosaik.

 • 1103 Budapest Tarló utca 22 Megnézem
 • +36 (1) 2612022Megnézem
  +36 (1) 2612022
 • allatorvos.ohegy@gmail.comMegnézem
 • http://www.ohegyirendelo.hu
$$

Család Utcai Kisállatrendelő

Szolgáltatásaink: veszettség elleni és egyéb védoltások leghatékonyabb vakcinákkal. Útlevél-kiállítás, mikrochip beültetés. Magas színvonalú műszeres vizsgálatok, színes dopler ultrahanggal. Azonnali laboratóriumi vizsgálatok - vérkép, vérbiokémiai vizsgálatok. Belgyógyászati ellátás, szerológiai, időskori szűrő vizsgálatok, RTG vizsgálat. Sebészeti, szülészeti műtétek (ivartalanítás is), magas szintű biztonsági altatási rendszerrel. Csontsebészeti beavatkozások, kutyák keresztező szalag szakadásának megoldása TPLO technikával. Szemészeti, fogászati vizsgálat, kezelés. Egzotikus állatok vizsgálata, kezelése. Homeopátia. Fizio-, mágnesmező terápia, gyógytorna, masszázs. Fényterápia (Bioptron, lézer). Állatpatika (természetgyógyászati készítmények is). Befogadott, mentett állatok kezelésének támogatása az Elveszett Állatok Alapítvány segítségével.

 • 1039 Budapest Család utca 36/A . Megnézem
 • +36 (30) 9345480Megnézem
  +36 (30) 9345480
 • nyuszvet@t-online.huMegnézem
 • http://www.allatpatika.hu

Hirdetés

$$

Gyógyír Állatorvosi Rendelő

Rendelőnk profiljában elsősorban a kisállatok (kutya, macska, vadászgörény, kisrágcsálók, hüllők) ambuláns és műtéti ellátása tartozik, de igény esetén haszonállatokkal is foglalkozunk. Szolgáltatások: Teljes körű állatorvosi ellátás, házi betegellátás, védőoltások, műtétek, ivartalanítás, labor, ultrahang-vizsgálat, belgyógyászati, sebészeti, szülészeti, fogászati ellátás , mikrochip, állatútlevél, homeopátia. A korszerű műtéti ellátást elektrokauter, a biztonságos altatást altatógép és őrzőmonitor segíti. Állatőrző helyiségünkben megoldható a páciens műtét előtti és utáni, valamint időigényes kezelésnél szükséges elhelyezése és megfigyelése. Nálunk a kezelés otthoni folytatásához szükséges gyógyszereket, gyógytápokat, bolha és kullancs elleni készítményeket kedvező áron beszerezheti. Rendszeres akcióinkról honlapunkon tájékozódhat. Lehetőség van előzetes időpont-egyeztetésre is.

 • 2360 Gyál Vecsési út 32 Megnézem
 • +36 (30) 9962633Megnézem
  +36 (30) 9962633
 • gyogyir2004@gmail.comMegnézem
 • http://www.allatorvosgyal.hu
$$

Dr. Ozvald István Állatorvos - Esztergom- Zsámbék

Hívásra házhoz megyek! Tel:30/9609-825. Rendelési idő: H-P:16.00-18.00 Szo:15.00-17.00. Esztergom, Kossuth L.u.54. Tel.:33/311-741. Zsámbék, Dózsa Gy.u.28. 23/342-036 Rendelési idő:H-P:16.00-18.;Szo:15.00-17.00 Az állatorvosi rendelő kutyák, macskák, görények, tengerimalacok, hörcsögök, nyulak, díszmadarak, teknősök és egyéb kistestű kedvencek, egzotikus állatok látogatnak meg gazdáikkal. Akik nem tudják gazdáikat elcsalni hozzám, azokat szükség esetén otthonukban keresem fel. Nagyobb állatok, lovak ellátását is elsősorban tartási helyükön végzem. Hívásra házhoz megyek. Nemzetközileg akreditált homeopátiás szakvizsgát tettem és elvégeztem a neves külföldi szaktekintélyek által tartott 2 éves lóspecialista képzést is. Royal Canine prémium és diétás kutya- és macskatápok az egészségmegőrzés és a gyógyítás szolgálatában. Az alábbi településekről és környékükről várom kedves pácienseimet: Esztergom, Dorog, Piliscsaba, Tát, Tokod, Csolnok, Pilismarót, Zsámbék, Bicske, Biatorbágy, Csabdi, Mány, Gyermely, Tök, Páty, Perbál, Tinnye, Felcsút, Etyek. Háznál, az állat tartási helyén történő betegellátást is vállalok. ÁLLATORVOSI SZOLGÁLTATÁSOK:Állat belgyógyászat:állatsebészet, állatszülészet, állatfogászat, állat fülészet, állatszemészet. Tartós megjelölése - mikrochip beadása.Külföldi utazáshoz továbbra is szükséges állatútlevél kiállítása.Oltási igazolás kiadása.

 • 2500 Esztergom Kossuth Lajos utca 54. Megnézem
 • +36 (30) 9609825Megnézem
  +36 (30) 9609825
 • ozvaldistvan@gmail.comMegnézem
 • https://allatorvosesztergom.aranyoldalak.hu/
Állatkórház Kft.
$$

Állatkórház Kft.

Budapest központjában lévő kórház megközelítése mind tömegközlekedéssel, mind gépjárművel könnyű. A kórház udvarán parkolási lehetőséget biztosítunk. Kórházunkban 10 állatorvos, 5 szakápoló és 2 műtőasszisztens segítségével a hét minden napján, folyamatos nyitva tartással állunk a hozzánk forduló betegek rendelkezésére. Állatgyógyszertárunkban a legkülönbözőbb állategészségügyi termékek, gyógyszerek mellett állattartással kapcsolatos terméket, felszereléseket, játékokat, valamint általános és állatorvosi diétás tápokat is forgalmazunk. A kórház területén állatorvosi diagnosztikai laboratórium (Hemo-vet) működik. Vezetője Dr. Szilágyi Attila. A laboratórium széles körű szolgáltatással (vérvizsgálatok, szerológiai vizsgálatok, hormon vizsgálatok, széklet- és vizeletvizsgálat, mikrobiológiai vizsgálatok) áll nem csak a kórház, hanem számos egyéb állatorvosi intézmény és rendelő szolgálatában.

 • 1135 Budapest Lehel utca 43 Megnézem
 • +36 (1) 3501166Megnézem
  +36 (1) 3501166
 • info@budapestiallatkorhaz.huMegnézem
 • http://www.budapestiallatkorhaz.hu
$$

Med.Vet. Állatklinika Bt.

Kellemes, barátságos hangulatú rendelőnkben mindent megteszünk azért, hogy Ön és Kedvence kapcsolata minél tovább tartson. Tudásunkat és tapasztalatunkat megosztjuk mindenkivel, hogy körültekintő ellátásunkra ritkábban kerüljön sor. A teljes körű állatorvosi szolgáltatás mellett nálunk a legkedvezőbb áron juthat hozzá a Royal Canin, Eukanuba diétás és normál tápokhoz. Ha egyszer betér hozzánk, megtalálja kedvence állatorvosát. Várjuk látogatásukat: dr. Kapolyi Béla 20/9513-355, dr. Méhes Sándor 30/9546-666

 • 1136 Budapest Tátra utca 25. Megnézem
 • +36 (1) 3401496Megnézem
  +36 (1) 3401496
 • med.vet.allatklinika@gmail.comMegnézem
 • http://www.medvetallatklinika.hu
$$

KisVakond Állatorvosi Rendelő

Fiatalos, modern rendelőnkben szeretettel várjuk Önöket és kedvenceiket a hét minden napján. Teljes körű ellátást biztosítunk kedvenceiknek: belgyógyászati-, sebészeti,- szülészeti (ivartalanítás)-, bőrgyógyászati- valamint fogászati ellátás, védőoltások (veszettség ellen is), microchip beültetés, állatútlevél kiállítása, laborvizsgálatok, Royal Canin gyógytápok, valamint külső- és belső paraziták elleni készítmények. Egzotikus állataikat szakszerűen ellátjuk. Nyúl, rágcsálók, tengerimalac, egér, hörcsög, degu, patkány, sün, hüllők, kígyók, teknősök, gyíkok. Hívás esetén házhoz megyünk.

 • 1161 Budapest Rákospalotai határút 121. Megnézem
 • +36 (20) 3535206Megnézem
  +36 (20) 3535206
 • http://www.kisvakondrendelo.hu

Hirdetés

$$

Állatorvosi Rendelő a Sánta Kutyához

Alapszolgáltatások: ambuláns betegellátás, állatútlevél kiállítás, microchip beültetés és regisztráció, ultrahangos fogkő eltávolítás, parazita ellenes kezelés, kozmetikai célú beavatkozások (fültisztítás, karomvágás, stb.), szaktanácsadás, fizioterápia, BEMER mágnesterápia. Műtéti ellátás: ivartalanítás, lágyszerviz műtétek, daganat eltávolítás, sebek ellátása. Diagnosztika: hasi ultrahang vizsgálat, ultrahangos vemhesség vizsgálat, digitális röntgen vizsgálat, laborvizsgálatok (vér, vizelet, bélsár, bakterológia, parazitabiológia és mikrobiológia), citológia, szövettan.

 • 1094 Budapest Páva utca 9-11. Megnézem
 • +36 (30) 2801108Megnézem
  +36 (30) 2801108
 • info@santakutyarendelo.huMegnézem
 • http://www.santakutyarendelo.hu
Dr. Ekés Károly
$$

Dr. Ekés Károly

 • 2040 Budaörs Esztergályos utca 1. Megnézem
 • +36 (23) 440483Megnézem
  +36 (23) 440483
Dr. Pórfy Tünde állatorvos
$$

Dr. Pórfy Tünde állatorvos

Nyitva tartás: H-P: 10-12, 16-19, Szo.: 10-13

 • 2030 Érd Bokor utca 28. Megnézem
 • +36 (23) 371608Megnézem
  +36 (23) 371608
 • info@erdvet.huMegnézem
 • http://www.erdvet.hu
$$

Révdűlő Állatorvosi Rendelő

 • 2120 Dunakeszi Északi utca 1 Megnézem
 • +36 (70) 2567572Megnézem
  +36 (70) 2567572
$$

Állatorvosi Rendelő

 • 2053 Herceghalom Arany János utca 33. Megnézem
 • +36 (30) 3006054Megnézem
  +36 (30) 3006054
 • hercegvet@gmail.comMegnézem
 • http://allatorvosirendeloherceghalom.aranyoldalak.hu

Hirdetés

$$

Dr. Szmollény Gábor Állatorvosi Rendelője

Dr. Szmollény Gábor kisállatgyógyász-szakállatorvos vagyok. 1996. óta dolgozom magánállatorvosként. Kutyákon és macskákon kívül, egyéb házikedvencekkel is foglalkozom.

 • 1044 Budapest Szondi u. 45. Megnézem
 • +36 (1) 2304554Megnézem
  +36 (1) 2304554
 • szgabi60a@gmail.comMegnézem
 • http://www.allatorvosugyelet.hu
Vetlabor Bt.
$$

Vetlabor Bt.

 • 2040 Budaörs Patkó utca 9. Megnézem
 • +36 (20) 9343119Megnézem
  +36 (20) 9343119
 • szaniszloferenc@t-online.huMegnézem
 • http://www.vetlabor.hu
$$

Dr. Hajdinák Zoltán

 • 2721 Pilis Kossuth Lajos utca 41 Megnézem
 • +36 (20) 9790057Megnézem
  +36 (20) 9790057
 • hajdiz08@gmail.comMegnézem
$$

Eötvös Állatorvosi Rendelő és Patika

 • 2700 Cegléd Eötvös tér 1. Megnézem
 • +36 (20) 9312076Megnézem
  +36 (20) 9312076
 • eotvos.aek@gmail.comMegnézem
 • http://www.eotvos-aek.hu
$$

Dr. Filep Zoltán

 • 2030 Érd Lőcsei utca 67. Megnézem
 • +36 (30) 9422427Megnézem
  +36 (30) 9422427
 • filepzoltanerd@gmail.comMegnézem
 • http://www.allatdokierd.hu

Hirdetés

Columella Bt. - Dr. Bogdán Levente
$$

Columella Bt. - Dr. Bogdán Levente

 • 2500 Esztergom Kiss János vezérezredes utca 36. Megnézem
 • +36 (30) 3170299Megnézem
  +36 (30) 3170299
 • http://www.kesztolciallatorvos.hu