Új Dunlop SUV gumi

hirdetés

Új Dunlop SUV gumi 

Dunlop Grandtrek AT3 a szögletes ellenálló

 

Manapság a négykerék-meghajtás szerelmesei gyakran legalább annyit vezetnek aszfalton, mint nehéz terepen. A Dunlop, nekik fejlesztette ki az új Grandtrek AT3 4x4 / SUV gumit, mely az országúton és az erdei utakon egyaránt vezetési élményt biztosít.

 

Dunlop Grandtrek AT3 gumiabroncs

A Dunlop „versenypályáról a közutakra” fejlesztési filozófiája számos díjnyertes abroncsot eredményezett. Az új Grandtrek AT3 megalkotásakor a Dunlop mérnökei arra törekedtek, hogy a terepen és az utakon egyformán teljesítő gumiabroncs a vezetési élmény terén se hagyjon kívánnivalót maga után. Ennek érdekében mind a futókeverék, mind a mintatervezés során számos újításra volt szükség.

 

A fejlesztőcsapat ezúttal a futófelület tartósságára, a nedves utakon nyújtott teljesítményre, a tapadásra, a zajszintre és a vezetési kényelemre koncentrált – mindenfajta útviszonyt figyelembe véve. A végeredmény: a Dunlop Grandtrek AT3 szögletes futófelületének köszönhetően egyenletesebben kopik, mivel a nyomáseloszlás is homogénebb. Ezáltal a gumiabroncs élettartama jelentősen megnő.

 

Az új Grandtrek AT3 - nyugodtság terepen is

 

A defekt veszélye fenyegethet az országúton csakúgy, mint a köves hegyi utakon. A Grandtrek AT3 megerősített szerkezete jobban ellenáll az éles tárgyak okozta sérüléseknek, így a vezető a legnehezebb terepen is nyugodt lehet.

 

A gumiabroncsok kifejlesztésekor a Dunlop mérnökei a kényelmi szempontokat is figyelembe veszik – ezek közé tartozik úgy a kinti, mint a kocsi belsejében érzékelhető zajszint csökkentése. A Grandtrek AT3 „kettő az egyben” váll blokkjai minden eddiginél csendesebb futást biztosítanak.

 

„A Grandtrek AT3 az utakon csakúgy, mint terepen, a legszélsőségesebb körülmények között is tökéletes vezetési élményt nyújt” – mondta Frédéric Schilling, a Dunlop EMEA régióért felelős termékigazgatója.

 

Kapcsolódó cikkek:

Gumi kérdések

Kapcsolódó oldal: A Dunlop képviseletének magyarországi weboldala

Gumiabroncsok - Arany Oldalakon

 

Forrás: Újautókereső.hu

Időjárás - Budapest

8°C

Szélirány:
167 fok
Szélerősség:
9 km/óra
Légnyomás:
1013 hPa
Páratartalom:
83%

Névnap

2015
márc
01

A mai napon Albin, Albina, Leonita, Lea látogatóinkat köszöntjük!

Hirdetés

Hirdetés

hirdetés

MTT Média © 2008-2015. Minden jog fenntartva