Térkép

hirdetés

Miért használja Magyarország térképünket?

A keresőmaszkon a Térkép fülre kattintva Magyarország teljes területén lehetőség van tetszőleges cím és annak környezetének megjelenítésére házszám pontossággal. A cím gyors megadásához támogatást nyújt karakterfelismerő rendszerünk: az első pár beírt karakter után Ön legördülő menüből választhatja ki a keresendő várost és/vagy utcát a listából.

Jó tudni a térképes keresőről

Közhasznú pontok a térképen

Online térképünkön közhasznú adatok is megjeleníthetőek a keresett cím mellett. ( Pl: . parkolók, repterek, bíróságok, kultúrházak, követségek, tűzoltóságok, kormányzati épületek, kórházak, nevezetességek, intézmények stb.)

Arany Oldalak - térképes keresés közhasznú pontokkal

 

A közhasznú pontok ki- és bekapcsolásával láthatja Ön által megadott cím közelében hol található a keresett szolgáltatás, intézmény (pl. parkoló, posta stb.). Egyszerre két különböző csoport megjelölésére és 50 pont megjelenítésére van lehetősége. A különböző kategóriájú pontok más-más színnel kerülnek jelölésre a térképen, a könnyebb átláthatóság érdekében.

Tippek

A városrész vagy kerület előzetes megadása nem feltétlenül szükséges, mert a rendszer listázza a lehetséges találatokat, melyből a felhasználó kiválaszthatja a megfelelőt. A térképen egyaránt megtalálhatóak a régi és új közterület nevek is.

Abban az esetben, ha rendszerünk nem ismeri fel az Ön által megadott címet, egy tájékoztató üzenetben kéri Önt a cím pontosítására.

Közlekedési információk        

A budapesti közlekedésben résztvevők széles körű tájékoztatása érdekében, itt aktuális forgalmi változásokat, közlekedési híreket teszünk közzé. A forgalmi információk az Útvonaltervezőnkkel kerültek összekapcsolásra, így nyújtva segítséget a felújítások, építkezések és egyéb forgalmat lassító vagy blokkoló események elkerüléséhez.

Tovább:

Magyarország térkép

 

 

Időjárás - Budapest

1°C

Szélirány:
5 fok
Szélerősség:
10 km/óra
Légnyomás:
1030 hPa
Páratartalom:
65%

Névnap

2015
márc
06

A mai napon Leonóra, Inez, Koletta látogatóinkat köszöntjük!

Hirdetés

Hirdetés

hirdetés

MTT Média © 2008-2015. Minden jog fenntartva